New Born Blog

Salam...

Sebenarnya Langit ada blog laen yg Langit guna sejak 1st time masuk tenet kat umah.
Cuma sejak akhir2 ni Langit jadi obses ngan menjahit felt dan slalu je rasa nk post entry pasal felt.
Tapi takmo la, sbb cam tak sesuai jer...

Lepas jahit byk2 mula la tak tau nk watpe ngn keychain byk2 tu...
Adik bongsu Langit ada idea lalu tnjukkan kat kawan2 skolah...
Sejak tu byk pulak tempahan Langit dapat...
Lagipun utk budak2 Langit jual murah jer... Sekadar suka2...

Pastu adik Langit sorang lagi pn nk join...
Dia minta wat HP strap...
Tp Langit tak sempat lagi nk wat sbb order adik bongsu tu byk sangat...
Tak dan...

Satu hari tu Langit pi window shopping kat kedai tudung online dan terbit la satu mentol atas kepala... "Knp tak try jual online..."
Ye tak yer...
Lalu bemula la pengembaraan Langit di alam maya ni mencari mall yg sesuai utk buka kedai online...

Huhu...
Kedai online Langit baru je buka beberapa hari yg lepas...
Items pn tak byk sbb hmpir suma order budak2 tu dh anta kat dorang...
Tapi Langit akan updatekan tiap kali ader item baru...

Mcm yg Langit cakap tadi, jari ni nk sangat post entry pasal felt art ni, tp rasanya blog Langit yg asal tu cam tak sesuai jer...
So Langit buka blog baru ni utk kongsi semua kisah suka duka ku bersama felt tesayang...
Wlaupn Langit tak tau dpt komited tak update blogs dan jaga kedai online byk2...

Itulah kisah kelahiran blog ni...
Very typical kan...
Huhu...

Wassalam...

First