Keychain Kaler Takbest...

Salam...

Dlm byk2 fabrik, ada 1 kaler yg saya tak tau nk wat design aper...
Dan tak tau juga nk matchingkan dgn benang kaler apa...

Smlm saya try buat "Heart Keychain" dgn kaler tu dan inilah hasilnya...

Nmpak kurang ceria..
Kene try tampal ngn kaler lain kot...
Agak-agaknya kaler ape yg sesuai ek...

Ni bahagian belakangnya...
Yg ni lg okey dari yg depan td...

Pastu wat plk HP strap...
Tp akan terus dicampak ke "Reject Box"
Tak cantik....

Kesimpulannya: Kaler ni mmg memeningkan kepala utk cari yg matching...
______________________________________________

Skarg tgh siapkan order tag nama budak2 skolah...
Disebabkan keychain yg sebelum ni dorg blom abes byr, so wat lambat2 sket pn tak pe la...

Wassalam...
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
zalynna
AUTHOR
10 August 2010 at 01:43 delete

salam asma, just bagi ide untuk warna mcm tu, u boleh buat coklat bar.. batang kayu+ulat.. or something natural earth color with the felt fabric..

Reply
avatar
10 August 2010 at 05:06 delete

Batang kayu dan ulat ek...
Not a bad idea...

Kaler ni msih ada lg. Nk try la...

Thanx 4 da suggest...

Reply
avatar
IkaAR
AUTHOR
10 August 2010 at 14:36 delete

comelnya keychain.. camner nak jd kreatif jugak ekk

Reply
avatar
10 August 2010 at 15:05 delete

IkaAr...
Sy pn bru minat sejak 2 bln lps...

Asalkan minat, keativiti akan dtg sndri...

Reply
avatar
sheikha
AUTHOR
11 August 2010 at 02:59 delete

hai..juz nak bagi idea yg heart td, warna coklat tu dh gelap, cubalah letak warna ceria dlm dia example pink terang, merah, orange ..ape2 warna yg terang sket.br ada pros and cons.maybe...

Reply
avatar