09/08/2010

Keychain Kaler Takbest...

Salam...

Dlm byk2 fabrik, ada 1 kaler yg saya tak tau nk wat design aper...
Dan tak tau juga nk matchingkan dgn benang kaler apa...

Smlm saya try buat "Heart Keychain" dgn kaler tu dan inilah hasilnya...

Nmpak kurang ceria..
Kene try tampal ngn kaler lain kot...
Agak-agaknya kaler ape yg sesuai ek...

Ni bahagian belakangnya...
Yg ni lg okey dari yg depan td...

Pastu wat plk HP strap...
Tp akan terus dicampak ke "Reject Box"
Tak cantik....

Kesimpulannya: Kaler ni mmg memeningkan kepala utk cari yg matching...
______________________________________________

Skarg tgh siapkan order tag nama budak2 skolah...
Disebabkan keychain yg sebelum ni dorg blom abes byr, so wat lambat2 sket pn tak pe la...

Wassalam...

5 comments:

  1. salam asma, just bagi ide untuk warna mcm tu, u boleh buat coklat bar.. batang kayu+ulat.. or something natural earth color with the felt fabric..

    ReplyDelete
  2. Batang kayu dan ulat ek...
    Not a bad idea...

    Kaler ni msih ada lg. Nk try la...

    Thanx 4 da suggest...

    ReplyDelete
  3. comelnya keychain.. camner nak jd kreatif jugak ekk

    ReplyDelete
  4. IkaAr...
    Sy pn bru minat sejak 2 bln lps...

    Asalkan minat, keativiti akan dtg sndri...

    ReplyDelete
  5. hai..juz nak bagi idea yg heart td, warna coklat tu dh gelap, cubalah letak warna ceria dlm dia example pink terang, merah, orange ..ape2 warna yg terang sket.br ada pros and cons.maybe...

    ReplyDelete