handmade felt craft supplies Malaysia

16/08/2010

Tag Nama Siap!

Salam...

Pergh....
Arini macam nk demam je...
Tak panas badan, tapi panas dalam kepala...
Tekak pun perit dan hidung cam nak sumbat...

Ape pun...
Akhirnya tag nama budak2 sekolah berjaya disiapkan...
Tak sangka pula tag nama yang dapat sambutan hangat..Ingatkan budak-budak suka keychain...
Maybe ada nama sendiri, so lagi suka la kot...
So boleh la start wat design keychain yang ada nama sendiri...

Tag nama empunya diri...
Sharafana tu macam panjang sgt la pulak...


Yang ni sebelah belakangnya...
No. tepon ibu bapa masing-masing by request...
Takot terlupa kot...


Tapi ni masih belum siap...
NI new order... Takpe lambat sket...


Adik dah tanya perkembangan Gun Jun Pyo dier tu...
Sabar ye dik...
Design tu agak rumit...
Dah jahit sekt2 tapi cam tak okey...
Sabar yer...

Wassalam....



No comments:

Post a Comment