15/09/2010

Felt Keychains in Progress

Salam..

Amacam raya.. Seronok...
Takkan tak seronok plk kan...
Saya mmg seronok sgt sbb takde sorang pun tanya "BILA NAK  KAWEN"...
Sronok betul...

Seronok, seronk jugak...
Dah abes raya ni, ape lagi, sambung keje la...
Nk kene pos paling lewat Selasa depan...
Dan masih byk yg blom siap..

Jom ushar progress setakat ini...
Heart Brooch dan Chipsmore dah siap dah....

 Mr. Funny Face

Inilah 10 keping keychain Mr. Funny Face. 
Yup, 3 keping tu blom siap lagi gara2 kehabisan butang hitam...
Yang bagusnya, kat kedai pun dh out of stock...
So, kene pi bandar beli beberapa dozen..
Dah beli, jadi esok leh la siapkan...
Huhuhu...


Babies Bread

Ni adalah adik beradik "Baby Bread" yg belom dilukis mukanya lagi...
Semua gara2 kehabisan "eyes"...
Dah order, tapi belom sampai2...
Tuan kedai sebok beraya sakan lagi gamaknya....

Sekarang tgh buat Pacman dan Kek...
InsyaAllah esok boleh siap... (kot)
Chaiyuk!!!

Tapi, nak tdo dulu la...
Penat dah duk menilik jarum...

Gud Nite Bebeh!

ZZZZZZZZZZZZZZZ



No comments:

Post a Comment