Mini Dompet untuk Raya...

Salam...

Lepas Anis dah jeles pasal pouch Angah, saya pun buatkan satu utk Anis.

Tapi yg ni versi kecik.
Untuk Anis bawa berhari raya nanti...
Anis pilih kaler krim dan nak lolipop ada tulis YUMMY!
Kat belakangnya pula Anis nk tulisan "LOVE"...


Dompet Anis bahagian hadapan

Dompet Anis bahagian belakang


Sepatutnya ANis pakai time raya...
Tapi tak...
Dia dah bawa ke sekolah Khamis lepas...

Akibat dari itu dua org kawan baeknya nak kan dompet yg sama...
Dan nak esok hari juga, sbb dah last day sekolah kan...
Saya pun apa lagi, pulun la siapkannya...
Naseb baek sempat....


NI Iqlima punya...

NI Adlina punya...


BERES!!!

Sekarang boleh la saya siapkan baju raya yg masih belom sembat lagi tu...
Dan juga siapkan order kuih loyang yg orang tempah last minit...
Banyak pula tu....

Jom tengok muka kueh loyang...


Barisan Kueh Loyang Neq

Kueh Loyang Perseorangan...

Wassalam...


Previous
Next Post »