handmade felt craft supplies Malaysia

02/09/2010

Sekawan Keychain yg Gembira...

Salam...

Order kanak2 dah siap..
Jom ushar....

One HAppy Family at Home

Wah, gembiranya mereka posing...
Posing maut gitu...

Jom kenali mereka dgn lebih dekat..

Power Rangers Octo Version..

Teraju utama mesti la kaler merah...
Dan kuning tu mesti la girl a.k.a GF teraju utama...

"Kawan2 mari kita bergabung kuasa", Red Ranger memberi arahan.
Lalu kesemua Rangers berbaris seraya berteriak, " Kuasa Ultra Dakwat Octo!"
Splat!!!

(Ha... Tak faham.... Abaikan...)

Baby Bread the Twin...

Hmm.. Time puasa ni, tgk keychain pn boleh lapar...
Cobaan...
Nak2 sapu ngn peanut butter... Pergh...
Cobaan...

Cute Faces...

Mr. Smiley Face, PacMan dan Si Botak...
Amboi, nyenyaknya botak titow...
(Si Botak tu nmpak cam ex saya.. Hik..hik..)

Eskrem dan kek...

Alamak, Cobaan lagi...
Takmo ulas lanjut, nanti batal posa...

Aik! Ni jer... (tanda soal)
Bukan...
Ni hanyalah sebahagian dari order budak2 sekolah...
MAsih ada tag nama yg still in progress...
Dan maybe tag nama tu dorang dpt selepas raya kot...

Bila dh dekat nk raya ni, rasa cam makin tak cukup masa la pulak...
Walhal, persiapan rayanya ala kadar je kan...
Kuih raya belom buat, dan baju raya belom siap sembat...
Ape lagi ek...
Tu je la kan, persiapan rayanya...

Apakah yg membuatkan masaku menjadi semakin suntuk....

Wassalam...


2 comments:

  1. wahhh... ko ni memang kreatif la...

    ReplyDelete
  2. Hik.. Hik..
    Merah muka aku...
    Thanx so much...

    ReplyDelete