Bangga Gila Kena Puji...

Salam...

Korang tak tau apa yg saya lalui dalam tempoh da minggu ni (memang la kan..)
Actually barang order yang saya pos kan ke Canada tu tak sampai2 pada tarikh yang sepatutnya.
Ikut schedule ia patut sampai minggu lepas, tapi nasib baik semalam dah sampai...

Lega sangat..
Takot gak..
Duit dah amik, barang tak sampai2...
Sejuk tapak kaki dan tapak tangan...

CRAFT I'VE MADE TODAY


Kunci ni kan...
Niat nak wat keychain...
Pastu syok sgt jahit, sampai tak sadau dah siap...
Lupa pula taruk reben...
Asma... Asma...

Tak abes citer lagi...
Semalam Kyle from Canada tu email dan dia bagitau yg dia suka sangat dengan hasil kerja saya...
Saya sangat embira sampai nak nangis...
Dia pun selitkan testimoni utk tatapan umum...
Tengok ni....

"Adorable designs and products were better than expected!!  
Excellent workmanship!!  
Entire transaction was handled professionally and great communication regarding my order!!  
Will be ordering again soon!!  
Thanks!!!!!  : )"
 
Ms. Kyle McFadden
Sassy Bug Boutique
London, Ontario
Canada 
 
Sassy Bug Boutique
Sweet & Sassy Styles for your Little Ones.....



Ha...
Tau takpe...
Bangga gila kena puji tau...
Suka sangat tau...
Huhuhu....

KOrang pun jangan lupa jenguk website Kyle McFadden tu...
Mmg comey2 barang kat situ...
Maybe tak beli, tapi best apa cuci mata...

Wassalam....



Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Yati
AUTHOR
20 October 2010 at 11:58 delete

Tahniah! Hasil tangan dan jahitan yang baik, memang deserve terima pujian. Caya lah! ^_^

Reply
avatar
20 October 2010 at 13:35 delete

Huhu...
Mekasih kak. Ia memberi semangat untuk lebih berusaha keras...
Chaiyuk!

Reply
avatar
DaHLia
AUTHOR
24 December 2010 at 15:47 delete

Siyes, mesti berbangga bila ada orang luar hargai hasil kerja kita kan :D

Reply
avatar