Keychain Rama-rama

Salam...

Tau....
Dah lama sgt tak update...
Sunyi tul blog comey saya ni...
Seperti yang korang tau, saya tak update sbb tenet slow...
Loading gambar lama sgt, so malas nk update...

Apapun, menjahit mesti diteruskan...
Jom tengok ape saya buat sejak akhir2 ni..
Wachaaaa!

 Butterfly Keychain..
Design yg sama cam yg kaler ijau turquoise tu...
Ini pula mini HP strap..
Kecik je ni...
3.5x3.5cm...
Dan leper cos saya tak sumbat cotton dlmnya...

Design kecil adalah lebih sesuai untuk gantung kat handphone...

Ha...
Ada lagi...
Esok2 pula ek...

Wassalam....

P/S: Kedai pun dh lama tak update... Malas je rasanya semenjak dua menjak ni.. Huhu...

1 comment: