Mini Strap..

SAlam...

Sejak akhir2 ni dh kurang menjahit. Dan order budak2 skolah pun byk yg lom buat...
Saje malas sbb order yg lepas2 pun bebudak tu blom bayar lagi (wlaupn saya tolak dorang separuh harga tau)...
TAkpe la....
Bebudak kan.. Halalkan ajer...

CRAFT I'VE MADE TODAY...

 Mini HP Strap...
Memang kecil dan yg ni la saya sangkut kat phone...
Nampak cute sket kan...

Ni bahagian belakangnya...
Laen kaler dan plain...

Dalam sebulan ni saya banyak abeskan masa survey kedai...
Dan juga cari items2 comel yg boleh dijual utk tambahkan brg dlm kedai..

KEDAI RUNCIT ONLINE pun dah buka...
Baru je buka 2 hari lepas dan belom start invite sape2 lagi...
Nak touch-up2 sket lagi, pastu boleh la ajak sape2 yg sudi nk nengok...

Brg cute dah sampai...
Brooch masih on da way from Sabah...

Harap2 semuanya berjalan dengan cemerlang, gemilang, terbilang...
Huhuhu...

Wassalam...


Previous
Next Post »