Yummy Cherry Keychain...

Salam...

Huhuhu...
Happy sgt. Customer dari Canada tu dh dpt parcelnya arini...
Spatutnya parcelt tu dh sampai minggu lepas, tapi Canada Post pun tak dapat nk trace katne parcel tu...
Cuak gak sy sepanjang minggu ni...
Dh la 1st time pos brg ke luar negara, tetiba jd camni plk...

Apapun, Alhamdulillah...
Dah sampai pun...
Dan Kype puji hasil kerja sya...
Dia kata keychain tu suma cute sgt...

Nanti dia nk post testimoni dan saya kan tepekkan kat sini...
Suka suka suka!!!

Okay, CRAFT I'VE MADE TODAY...

Yummy Cherry...
Sedap kan...


Saya masih kena belajar teknik amik gambar dgn betul...
Bukan!
Saya kena pi anta baiki kamera tu...
Amik gambo ngn video cam mmg tak okey...
Takleh adjust cahaya, gerak sket trus kabur, kejap2 gelap, kejap2 terang...

Saya kena amik serius hal gambar...
Esok pi anta baiki la...
Huhuhu...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment