07/11/2010

Car Charm

Salam...

CRAFT I'VE MADE TODAY...


CAR CHARM..
RM6.00
Untuk gantung kat rear mirror dlm keta tu.
1st time wat design camni dan nampaknya tak begitu sempurna....
Pencarian ejen sudah pun ditutup, sebab dh dapat 10 orang..
Cukup la buat masa ni dan banyak bulk order yg perlu disiapkan...

Skrg nk kumpul duit nak beli phone..
Phone yg ada kamera...
Phone SE tu tak tau la nape time sumbat USB, lappy tak recognized plk...
Awat la byk benar dugaan ni...

Huhu..
Simpanan pun dah abes beli brg2 supply...
Dapat duit bulk order ni boleh la beli HP kot...
Harap2 la...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment