handmade felt craft supplies Malaysia

04/11/2010

Membebel Sorang Diri.,....

Salam...

Actually, bukan malas update blog...
Nk update, tapi takkan tak tepek gambar kan...

Yg hal gambar ni masalah betul la...
Lps capture byk2, view tgk cam terang n puas hati...
Tp bila upload kat PC, adoiya....... kecewa betul...

Malap... Suram... n gelap jer...
Kaler dh terus lari dah tak sama langsung...
Geram tul!!!

Tak tau la apesal...
Arini wat okay, esok wat dgn setting yg sama dan temapt yg sama...
Tp tak okay...
Tak tepek sini pun dh takde mood...

Naseb la td dh jumpa phone cybershop lama tu...
Phone tu dh rosak cos slalu hang n keypad die dah ke'ot...
Tp snap pic msih sempurna...
Esok (kalo ada masa) nk pi beli charger dia la..
Nk guna phone plk utk capture pic...

Yg camera canon tu ntah ke mana ntah peginya...
Suka sgt lari2...
Merajuk la tu, aku belom baiki dia lagi...

Dan CRAFT I'VE MADE TODAY tu, sebenarnya adalah tipu...
Tu semua gambar CRAFT I'VE MADE A COUPLE OF WEEK BEFORE...
Order terbaru yg aku snap byk2 mmg takde selera nk upload...
Memang takde selera la...
Rugi dah 2 order....
Dah pos tapi takde gambar....

Memang Marang Perapu KEmponden Marang Sekeper betul la!

Wassalam....

3 comments: