My Display...

Salam...

Ingat tak tempat gantung keychain yg saya buat hari tu...
Jom tengok saya display produk2 kat sini....

 Hair Pins yang ready made...
Yg kaler itam budak2 skolah slalu je tempah, so saya buat la byk2 sket...
Tp yg sudu garfu tu tak pernah laku...
Huhuhuhu...

 Tissue Holder  yg sayang sgt2 nak let go...
Huhu....


 Hairbend....
Corak sama, cuma kaler je lain2...
Ni baru2 start buat aritu...
Tp skolah dh nak tutup, so takde akses ke budak skolah lagi da....

 Car Charm...
Yg ni buat terlebih kembung la pulak...
Patut leperkan sket "hati tu"

Dan ni semua keychain dan HP strap yang tinggal...
Ada lg yg dalam Reject Box tu takleh kira...
Sbb sgt tak comel...

Yg ready made ni macam takkan lepaskan...
Sayang sgt...
Dpt order, saya akan buat lain...
Huhuhu....

Wassalam....
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
4umyfans
AUTHOR
19 November 2010 at 01:46 delete

Tahniah dan syabas kerana berbakat menghasilkan kraftangan sebegini...
saya suka design nya. : )

koriieleys.blogspot.com

Reply
avatar
19 November 2010 at 08:17 delete

Thanx..
Suka juga dgn konklusi idea kamu...
(^_^)

Reply
avatar