Re-Branding yg Betul Punyer...

Salam...

Ingat tak saya penah tunjukkan header yang ala-ala klasik yg saya nk guna sangat tu,..
Nampaknya ia akan terus kekal menjadi kisah klasik untuk masa depan..
Header tu mmg saya suka, tapi makin lama tgk, main mengantuk la plk..

So saya dah buat header yg korang nampak kat atas tu..
Dah blog ni pun dah di cat menggunakan kaler yg senada...
Kenapa hitam pink....
Ntah la... Takde sebab2 tertentu...
Cuma saya sangat suka hitam dan sangat tak suka pink..
Bila digabungkan jadi la diri saya yg sebenar..
Seorang manusia yg ada buruk baik, kuat dan lemah...
Ketaksempurnaan yang menjadikan manusia itu sempurna (ni Edward Elric yg cakap)

Huhu...
Berapa hari ni balik kampung, beraya...
Raya2 pun masih menjahit lagi tau...
Tapi takleh upload sbb lappy saya ni sangat slow tahap siput mengantuk disorongkan bantal.....
Adik cakap lappy sy ada virus sbb dia jumpa virus dm harddisk dia yg sy pinjam utk tgk kamen rider...
Tp saya tak pecaya langsung..
Hard disk dia tu yg virus, sbb sebelum ni lappy saya tak pernah seperlahan ini...
Ni bukan tahap perlahan, tapi dah kejap2 hang... Lama plk tu...
Saya taip entry ni pun dah amik masa sejam, percaya tak...

Pasni sy nk scan dengan bersungguh2..
Pastu nk uninstall apa2 yg adik2 sy download senyap2 (td terjumpa software Game Michael Jackson Moonwalker. Game camni pun budak2 ni maen...)
Pastu nk defragment...
Pastu nk bg lappy ni take a nap...

Pastu leh upload gambar!
Huhu..
TAk sabar betul..
Dah lama tak tulis blog, rasa gian la plk...

Wassalam.....

Previous
Next Post »