09/11/2010

Under Construction

Salam...

TQ atas email korang...
Nampaknya saya perlu selaraskan harga lagi...
Dan mungkin saya perlu letakkan harga pada every pic yg saya pos...

Sebab, walaupun harga keychain RM4.50 sebiji, tapi ada antara mereka yang mudah dibuat dan ada pula yg rumit...
Contohnya Mr. Funny Face tu kejap je buatnya, dan yang kereta MyVi tu pulak leceh sket. So harganya tak sepatutnya sama kan... Betul gak...

Nampaknya saya kene kemaskini balik semua produk saya dan pastikan betul2 harganya...
Dan cadangan setiap gambar diletak harga tu pun idea yang baik...

Saya akan usahakan...
Terima kasih semua...

Wassalam....

1 comment:

  1. asma, kalo letak price list kat tepi blog ni lebih baik :D

    ReplyDelete

Adbox