16/12/2010

ESOK!!!

Salam...


Esok adalah hari yang dinanti-nantikan...
Semua barangan untuk kelengkapan display dah sedia...
Produk2 utk display pun dh sedia...


Walaupun saya cakap nk letak brg2 handmade, tapi tak sempat siapkan byk barang...
Akan display apa yang ada je la...
Order pun masih byk yg belom siap...


DApat banyak feedback yg nk letak barang, tapi belom dapat apa2 barang lagi..
It's ok...
TAke your time to think and calculate...


Saya pun dah calculate, dan jawapannya memang saya akan rugi besar...
Hahahahaha....
But i dun care...
Kalo tak untung kat Midtown ni, InsyaAllah untung promosi warga Kuantan yg realize my products and servis...


Esok akan upload semua produk yg dah ready nak mempamerkan diri masing-masing kat Benteng...


Aritu terjumpa kedai jahit, terus beli brg2 ni...
KAt Kuantan ni payah betul nak cari reben2 yg cute....

Wassalam....

2 comments:

  1. haha sabar2..haha teruskan, jangan pengsan d tengah jalan..hehe =)

    ReplyDelete
  2. selamat berniaga...! bestnya kalau boleh join sekali....!

    ReplyDelete