Keputusan Asma's 1st GA kat FB...

Salam...


Ingat tak my 1st GA kat FB tu...
Yg takde sambutan tu kan...
Hohoho..
Akhinya dah sampai ke tarikh tutup..


Tau tak, sedih sgt sbb tak mendapat sambutan...
Yg menyertai cuma 3 orang...
Sebenarnya 4 orang, tp yg sorang tu dah salah faham dgn GA tu dia pi post kat blog pula...
Jadi saya tak boleh include dia...
Sorry...


Yang menyertai cuma 3 orang iaitu:
1. Adib
2. Rika
3. Asfi


Cabutan dah dibuat, dan yang bertuah ialah...


Nak tau, jom tengok video ni...


video




NO. 2 -------> RIKA!
WooHoo... 
Tahniah, Rika...


Oleh itu diminta Cik Rika berikan saya alamat surat menyurat untuk saya poskan hadiah tersebut...
Harap2 Rika suka dgn hadiah tu nanti...


Ok, my 1st GA in this blog will be coming up next..
Stay tuned...


Wassalam....

Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
alienelliz
AUTHOR
2 December 2010 at 22:40 delete

sabar asma, dulu ell buat contest just 6 orang je msuk yg mula2 dulu...asma cuba fikir strategi baru untuk sebarkan GA asma tu..smbil2 BW tu kan, asma target la blog yg mungkin akan masuk...nanti bila asma buat GA, asma inform kat dia bnyak kali..haha

biar padan muka dia..haha =)

Reply
avatar
3 December 2010 at 02:07 delete

Huhu... Thanx..
Ada gak terfikir nk ajak kat shoutbox tp takot jd spam plk.
Maybe mula2 kan..

Tak sabar nk jadi cam Alienelliz, bukan main rmai lagi fans.. >_<

Reply
avatar
alienelliz
AUTHOR
3 December 2010 at 11:10 delete

haha ell biasa ja..ad orang lagi hebat dari ell..ell sndiri masih belajar...bnyak lagi x tau ni..huhu

Reply
avatar