MyFreakyDolls 1st Giveaway...

Salam...


Nak join GA boley tak...
GA ni dianjurkan oleh Sleepy kat blognya bernama myfreakydolls...


Syarat2 penyertaanya teramat la mudah...

1. menetap di Malaysia - ya
2. mempunyai blog - ada
3. jadi follower myfreakydolls & link myfreakydolls ke blog korang - sudah
4. buat entry pasal GA ni & sertakan juga gambar diatas - sudah
5. tinggalkan link korang pada entry tersebut - dah...



Yang takde blog pun boleh join tau...
Caranya cuma:

1. menetap di Malaysia
2. mempunyai akaun facebook (FB)
3. copy gambar diatas, upkan pada wall FB korang & tag 11 org kawan (termasuk Sleepy Meepy aka Nushan Nadia)
4.jadi follower di networkblogs (contoh sila lihat dibawah) ~ networkblogs nih ader kat footer page ni

Ha... Mudah kan...
Apa lagi, jom la join sama2...
Tarikh tutupnya pada 10 Januari 2010...

Pemenangnya adalah 2 orang yg bertuah...

Haha.. Kalo bertuah mmg sy takkan dapat...
B'cos I'm not born as a lucky girl...
Apepun, yg penting kita sama2 memeriahkan GA Malaysian Crafter...

Wassalam...

Comments

  1. hihihi.. thanks sudi join.. sLeEpy add link kat blog sLeEpy :)

    ReplyDelete
  2. Huhu.. Harap2 leh menang..
    Nnti sy add link sleepy juga..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card