Pendrive Case Mutasi...

Salam....

Baru2 ni saya buat casing untuk pendrive...
Konon2 nak wat bentuk selipar...

 Ni la pendrive casing design selipar saya...
Comey kan.. Sama saiz ngn selipar saya..
Huhuhu....

 Lepas sumbat ngn pendrive adik...
Tengok, mana pendrivenyer...
Dah tenggelam ...Woo woo woo...TAk suka... T_T

HA.. Apa kata....

Try sumbatkan broadband ni...
Time ni ANas ngah guna tenet, so slow2 menyempit kat dia...

 Jom kita try masukkan pelan2...
Shh......

Woooo.....
Cukup2 muat la...
Yeah.. suka2...(sambil guling2...)
Anas terpinga2 nengok kakaknya yg tak senonoh punyer perangai...

Wassalam...

Comments

  1. hahaha keatif...serius..sy suka hasil kerja awak..tapi nak beli belum ada kemampuan..sy tgk2 je dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. Huhu...
    Thanx..

    Tgk2 la.. memeriahkan blog yg sunyi ni..Sob.. sob.. T_T

    ReplyDelete
  3. suke lak tengok broadband case ni..
    dia akan ganggu signal x? risau gak..huhuh

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card