27/12/2010

Satu2nya hari di minggu 2

SAlam..


Semalam cuaca baek dan saya buka tapak tu...
Mula dari minggu ni saya share tapak dgn sorang akak yg sangat ramah, namanya Kak Nor..
Kak Nor buka salon n spa dekat dgn East COast Mall dan beliau juga jual brgn kecantikan dan kesihatan..
Sebut je jenama apa korang nak, semua Kak Nor ada...
Tetiba rasa cam dah jadi adik beradik dh...


So area saya dah dikecilkan kepada separuh...
Susun atur display pun saya dah ubah...
Tapi tak bawa kamera la pulak...


Nak jadi blogger kena la bawa kamera setiap masa, beb...
Kalo tak, boring la org duk baca tulisan je sepanjang entry...


 HP pouch ni dah terjual semalam kepada seorang jejaka kacak..
Tapi dia suruh potongkan tali..
Takmo tali la pulak...

Last week sorang akak tu tak jadi beli HP pouch sbb takde tali...
Hm...
Kita takleh duga kan citarasa orang...

Keychain ni pun dh terjual...
Sorang gadis tu dah ushar2 dah keychain ni...
Lepas dia jalan, sorang lagi gadis mai terus beli...
Dalam 10 minit, gadis pertama tu kembali dan terkejut tgk keychain tu dah takde...
Dia kata nak beli, tapi pi jalan2 dulu tadi...
Sorry la dik...
Keychain ni ada satu je...

Ada juga orang yg kenal saya tau...
Tetiba rasa glamer la plk (padahal tak pun)
Ada sorang nak beli felt, sorang lagi nk tanya pasal button...

Saya tak jual brg2 supply...
Tapi next month dah nak buka shop kat Kompleks Dagangan Mahkota...
Terpikir gak nak jual barangan craft supply...

Tapi tak tau nak cari supplier kat mane...
Car dlm tenet tak jumpa...
Nampaknya terpaksa la saya mengekori van yg hantar barang kat kedai jahit sekitar Kuantan ni...

Wassalam...



6 comments:

  1. saya sukalah awak ni...! penuh dengan semangat dan rajin...!!! semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Khadijah: Bole.. Mlm JUmaat, Sabtu atau AHad mai la ke gerai sy.. Boleh sms dlu... Jgn bwk satu kontena brg, sudah... Huhuhu.. >_<

    ReplyDelete
  3. Yang itam 2 comel gile34x..betoi..
    simple n elegant..
    sungguh :)

    ReplyDelete
  4. Kan...
    Yg kaler ni ramai lelaki yg request..
    Dorang takmo corak..
    Nk plain jer... :)

    ReplyDelete