Felt dalam Meter...

Salam...

Terima kasih kerana sudi vote...
Unfortunately, saya dah kerat2 felt tu kpd saiz 25x23...
Sebenarnya saiz tu 23x27cm...

Ramai yg tanya, saya jual tak dalam meter...
Buat masa ni belom lagi...
Ni 1st time sy beli borong, so stok ni tak banyak...
Sekadar utk tgk kualiti dan kaler...

So, kepada sape2 yg berminat nak beli felt dalam meter secara pre-order, boleh inbox saya...
Minimum order ialah 1 meter...
Dan saya kena amik half payment tau...
Takot ada back-out customers (biasanya takde...)

Next week, saya akan order lagi dan alang2 boleh masukkan order utk korang sekali...
Harganya sama cam blogshop lain RM16 semeter...
Postage tak include...
Tak sure postage brape...

Apa kata kalo saya bg harga RM20 semeter include postage...
Beli 5m ke atas dapat RM18 semeter include postage...
Need to know your opinion....

Wassalam....

Ut

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card