Kepulunan Mini STraps....

Salam...

Ingat tak benda bulat yg saya buat dulu tu...
Ala yg misteri tu....


 Ni la bendanya....
Mini strap bentuk bulat2....

 Ha.... 
Yg ni jelas sket rupanya....

 Bentuk LOve pun ada tau...

Selipar ni mmg popular sbb saya dah sorokkan suma selipar rakyat Kuantan...

Ni semua dah selamat diambil oleh tuannya lama dulu...
Byk gambar belom upload...
Kene upload ikot giliran supaya adil dah saksama...

Semoga saya dapat masa utk update this blog daily....
Amin....


Wassalam...

P/S: Mungkin sy patut auto-postkan entries suapay always keep on track...
Kenapa rasa cam maen tipu je kalo gitu...


Comments

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card