Bantal Couple Lagi....

Salam...

Sebenarnya saya tak buat bantal...
Cuma buat by request jer....
Ni pun request dari customer jugak...
Dengan decoration ciptaan mereka sendiri....


Ini bantal milik pasangan Daus dan Aten...


NI pulak Wawa n Syam punyer...
Comey tak....

Ni pn order lama gak...
Order awal bulan lepas dari students KPTM...
Hm... Mmg sy ni species malas nk upload photo kan...

Sedikit geram sbb tak dapat feedback dari Post Office...
Kpd CT, Fiza n Ira, kalo belomk dapat sila inform sy...
Sy bg korang yg laen je la...
Duk menunggu je.. jenuh gak...

Wassalam...


Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
MiMie AddNin
AUTHOR
21 March 2011 at 23:14 delete

berape harge bantal tu akak?
sngt cute laaa...

Reply
avatar
22 March 2011 at 10:01 delete

TQ...
Harganya RM20 sebiji...
Atau RM38 utk sepasang corak yg sama... >_<

Reply
avatar
EiDa_wAn!e
AUTHOR
27 March 2011 at 08:39 delete

weeee , comel nya . boleh tempah tak ? mcm mana nak wat tempahan ... ?

Reply
avatar
27 March 2011 at 13:37 delete

Eida: Mekasih... >_<
Kalo nk tempah, cuma emailkan lakaran bantal tu ke email sy. asema84@gmail.com

Tp lambat sket la nk siap.. Sbb ada que oder laen dlu... :)

Reply
avatar
IeQa Nadzir
AUTHOR
28 April 2012 at 15:51 delete

masih boleh buat tempahan ka..???

Reply
avatar
Mellysa Ali
AUTHOR
20 January 2014 at 12:01 delete

Nak tanya.. sy teringin nak buat sndiri.. kat mana nk dpt brg2 die ye

Reply
avatar
Mellysa Ali
AUTHOR
20 January 2014 at 12:02 delete

Sy tringin sgt nak cuba buat sndiri.. blh tye kat mana nk dpt brg2 2

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
20 January 2014 at 12:26 delete

Brg2 dia bole dpt kat sini: http://asma-felt-box.com
:)

Reply
avatar
11 June 2015 at 13:46 delete

Masih available taaaak?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
16 June 2015 at 22:46 delete

Sila sis.. Bahan2nya bole didapati kat asma-felt-box.com :>

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
16 June 2015 at 22:47 delete

BAntal ni made by order. Utk tempahan bole emailkan saya saiz, warna dan design kat asema84@gmail.com :>

Reply
avatar