29/03/2011

Interview Ngan Harian Metro....

Salam....

Huhu....
Tau tak, tadi Encik Radzi dan En. Rosli dari Harian Metro datang umah n interview pasal my felt craft ni...
Suka sangat2 tau...
Tapi panik jugak la....

Sebenarnya nk interview kat kedai, tapi semalam kunci kedai dah hilang....
Arini minta kunci baru dari owner, tapi malam nanti baru dapat...

Hm....
Sebenarnya takmo update blog sbb ada byk sgt que order...
Kalo ada oder baru lagi, saya susah nk tolak sebab mmg jenis baek ati kot... (waaa.. perasan..)

Skrg masih lagi pulun menyiapkan order...
Ada order yg dah siap, tapi belom pos sbb nk poskan sekali nanti...

Korang jaga diri baek2 yer...
Dan Happy Crafting.... >___<

Wassalam....

4 comments:

  1. wah....kak...jangan lupa smbil2 berkraf tu, ingat ain kat sinun...hehehe

    ReplyDelete
  2. Mekasih sumer....

    Ain: Mesti la igt... Pouch yg menang GA n bookmark Ain masih pd akak... :>

    ReplyDelete

Adbox