Posts

Showing posts from April, 2011

HP Case Kapel Version

Image
Salam...

Dah lama sgt da tak update ni...
Dan masih ada beberapa order lama2 yg msih belom proceed...
Pening gak...

Tgk gambar je la yer...

 Ini depan..
Ini belakang...
Sape2 berminat nk jadi assistant sy yer:
Syarat: 1. Part-time 2. Duk kat Kuantan. Nk yg duk dekat2 ng Tanjung APi, senang sy drop n pickup brg daily. 3. Upah per pcs 4. Suri rumah diutamakan 5. Pandai jahit jelujur dan potong benda kecik2. 6. Bole siap on time n x delay keje tu 7. Cermat
# kuantiti tak tentu, kdg2 byk, kdg2 sket...
Berminat, sila email asema84@gmail.com: Nama: Alamat: No. Tepon:  Pekerjaan: Waktu lapang dlm sehari:
Sy nk sorg je yer...
Wassalam...

Fenin Lalat

Image
Salam....

Everything is out of control...
Maybe saya sebenarnya belom bersedia wat business ni secara fulltime...
Instead of sit and sew, i need to meet people, get sales, and most of all pay lots of expenses...
Dan tak sangka small business pun involved lots of money camni....


HP case: order dari Deqna...
Cam biasa la : 2 layer...
Hm...
Ape nk buat...

Sy dah test 3 org utk jadi assistant secara part-time...
I think 2 of them failed...
Tapi memandangkan saya cuma jumpa dorg , bg brg , jumpa lagi, dan amik brg, so sy tak dapat nk tnjukkan cara yg betul..
So it was not their fault...

Esok sy kene prepare lg brg utk bg kat dorg...
Dan sy sendiri pun tak cukup tangan prepare semuanya...
Sy akan cuba siapkannya malam ni...



Esok jugak Encik Abu nk bawak sy jumpa ngn org PNUB (kot) sbb nk discuss something about bazaar yg ktorg nk launch next month probably...

So, sempat ke settle semuanya esok....

Mungkin sy patut appoint sorg assistant secara fulltime yg sy leh wat keje bersama-sama dengan sa…

Back on Track.... (hampir..)

Image
Salam...

Okey...
Arini baru semuanya macam lega...
Peut dh  tak saket n semak balik semua keja yg tertangguh selama seminggu...
Mak aih... Byk tul... Camne nk sttle nih...
T_T....

Susah gak bila sendiri tauke n sendiri kuli...
Takpe la st step kan...

Arini tak sempat pos barang, cos kete dan kene kidnap...
Esok InsyaAllah...
Mekasih kpd anda yg sudi menunggu..
Minta maaf byk2... Dah susahkan korang...

DI bawah ini adalah order lama2 yg baru nk upload....

 HP case...  Big keychain MIni Strap...
(Abaikan tikar getah umah saya tu yer.... ) Okey, nak sambung jaet....
Jom sumer.... @_@

Wassalam....

Metro Arini

Salam...

Jgn lupa yer baca metro arini..
Kat page HM13...

Tak pun klik kat sini..

Wassalam.....

Pengumuman...

Salam....

Ramai yg mesej dan email tanyakan tentang status oder mereka...
Dan kebanyakannya dah siap di pack dah, cuma belom pos...
Kenapa...

Sebabnya...

Seperti yg diketahui ramai, kunci kedai dah hilang, so 2 hari tu dh delay byk keje...
Dan start Khamis lepas, saya dh kene gastrik...
Ingatkan biasa2 so rehat je kat umah...
Tapi kali ni mmg luar biasa...
Sampai saya terpaksa amik suntikan utk cepatkan buang rasa saket ni...
Suntikan diamik pada Ahad lps, tp hari ni masih saket....

Mungkin perot saya dah luka dah kot...
Saket setiap masa...
Duduk tak bole...
Baring tak bole, berdiri tak bole..
Tdo tak bole...
Berjaga pun tak bole....

Nak pikir apa2 pun tak bley sebab saket yg sgt2...
Apa yg saya buat ialah merapu kat wall sebab nk distract saket ni.. Namun  bukan berhasil pun....

Hari ni saya dah dapat 3 org pembantu utk cepatkan proses penghasilan crafting ni...
Tp x dapat nk bg byk barang, gara2 tak dapat nk wat keje dgn fokus dan laju...
Sangat kecewa....

Apepun, kpd korg yg rasa …

BB n Pendrive Case..

Image
Salam...

Ganjil tul...
3 brg yg saya pos telah ilang tanpa dikesan...
Check2 dorg x dpt detect katne...

Woooo.....
Dah ler byk order, kene cari masa utk gantikan order yg ilang ni....

Eh, jgn merungut...
Ini semua adalah.. COBAAN....

Jom tgk order lama2...


Pendrive case... (Sila abaikan tikar getah umah saya tu..)
Broadband Case (Sekali lagi sila abaikan tikar getah umah saya tu...)
Tu je kot...
Wassalam....

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k