Mode Rajin Packing dan Snap Pic...

SAlam...

Opss.. Jap ek, nak vakum blog ni jap... ~lalalalalala~

Okey, siap...
Minggu ni saya start cuti dari berniaga di Midtown Esplanade Kuantan selama 2 bulan...
Macam best je bunyinyer kan...
Hakikatnya tidak.... T_T..

SEBAB:
Takde income selama 2 bulan...
2 bulan ini adalah proses hibernate dlm menghasilkan produk berkualiti tinggi dalam kuantiti yg banyak..
Oleh itu;

CUTI = PERINTAH BERKURUNG DLM STUDIO = KERJA NON-STOP = LIMITED EXPENSES = NO McD = NO SHOPPING = T_T -----> KURUS DAN LANGSING (mintak-mintak la.... :P)

Sebahagian order yg terbengkalai dah diposkan tadi...
Dan arini mood amik gambar tetiba muncul lalu sy amik seme gambar craft material yg dah lama beli dgn niat nk jual, tapi tak menyempat; arini berjaya menyempatkan diri...

Jom ushar2...
WooHooHooo.... :D


Sebahagian dari HP Strap yg sy beli berbulan2 lepas.. Belum pasang ringnyer lagi dan belom packing...


Dah packing dah... YAY!! :D


Semuanya ada 9 ekor buaya yg bodoh! (ala2 Sang Kancil..).. HAhaha...
Haa.. Tak lawak ke... Takpe la...
Ada 9 kaler HP strap yg available... (malu kejap..)



Ring ni takyah packing la... Mungkin ada org nk beli sebiji kan....


Ribbon yg baru sampai aritu...
Baru order design laen plk.. HUhuhu...


Dah packing.. Bestnyer packing2 ni.... :D


Starter PAck 1


 Starter Pack 2


BAru je potong2 sample kaler utk felt pack...

Seme ni dan banyak lagi boleh nengok kat PAGE MASING2...

dan ready made item yg coming soon boley diushar kat:

TApi maybe belom complete lagi kot...
Sy ni bab2 komputer bukan reti sgt..
Akan upload selow selow seselow broadband Celcom ni...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card