handmade felt craft supplies Malaysia

16/05/2011

Selamat Hari Guru...

Salam...

Ni Special Request dari adik bongsu sy yg 9 tahun yg comel dan kuat membebel tu...
Dia minta wat something utk 3 org cikgu kesayangannya sempena Hari Guru...

Jom ushar...

 Sebenarnya time jahet ni sy langsung takde mood, tapi adik bongsu tu setiap saat tanya, "Dah siap da order Anis.." Adoi, tak larat nk dgr..
Kadang2 dia cakap, "KAklong tak menjahet ke. Order Anis camne.." 
Saya cakap, "Sabar la.. Nanti Kaklong buat la.."
Dia cakap, "Anis nak Sabtu malam tau.. Kalo tak siap, Kaklong kene denda..."
Amboi, sesuka ati je minat bebel ni sorang...


Sebenarnya (lagi) saya nak wat design depan je, tapi Anis nk gak letak nama cikgu... So terpaksa la buat jugak...
Actually saya kurang suka menyulam, tapi demi adik tersayang kugagahi jua....

Wassalam...


1 comment:

  1. haha comelx1000
    haha suka la..nak jadi adik gak la..
    t leh mintak hadiah hari lecturer..ahaha

    ReplyDelete