30 COLOUR FELT PACK

Salam...

Tenet takde selama 2 hari sebab saya tak bayar...
HUhuhu...
Yg bagusnya takde tenet ni ialah adik beradik saya berkomunikasi lebih byk berbanding hari ada tenet.. Dan aktiviti bersosial secara live lebih rancak berbanding hari ada tenet...
Sangat ketara....

HAri pertama takde tenet, keje saya ialah memotong felt tak abes2...
SAmbil potong, sambil mendendangkan lagu, "All I Have To Do is Dream..." ulang2 byk kali....
Lagu ni mmg sgt sesuai dgn situasi saya T__T...
DAn aktiviti memotong ini pun menjadi lambat, tetapi menenangkan jiwa...

 Felt 30 kaler yg dah dipotong kpd 1m setiap kaler...
Lagi 2 meter dah disorok bawah katil...
Next time la plk potong... 
HUhu....

Sebelom masuk fasa kedua,  nak makan nasi jap...

Selang beberapa jam kemudian....

 Yippi!
Berjaya memotong setiap kaler kepada 4 bahagian...
Ni adalah yg saiz 1/4meter...

Time aktiviti ni dijalankan, lagu lembab tadi telah cantas oleh lagu "I Haven't Met You Yet" nyanyian Michael Bubbles (betul ke eja)...
Lagu ni pun tersangat la sesuai dgn situasi idop saya ni... T___T
Dan proses memotong pun menjadi bertambah pantas...

Cer kira betul ke ada 30 kaler...

Meh, nak zoom-in....

 Betulkan 30 kaler...
Kaler itam tak include sebab balance itam aritu ada byk lagi....

Pheww.....
Eh, belom siap lagi ni...
Fasa ke-3 ialah potong kpd 1/4 bahagian lagi...

TApi taknak buat la.. X(
NAk buat mende lain.... 

Sejam kemudian.... 

TADA!!!

Inilah FELT COLOUR CHART VERSI 30 KALER...
(Ala.... Kualiti gambar tak brape bagus la.. Kaler kuning jadi lain..) :(
Saya akan snap yg lain next time...

Ingat tak, sebelom ni saya jual pack 37 kaler, tapi nape skrg tinggal 30 jer...
Sebabnya, tak ramai nak semua 37 kaler...
Kebanyakannya nak saya deduct kaler2 yg mereka tak mau...

So saya decide packed kan 30 kaler yg orang suka......

PEK 30 KALER ni harganya RM45.00+RM5 (Postage) + free 1pc kaler random
= RM50.00

TApi kepada yg nak pek 37 kaler, boleh request.. 
Kaler2 tu masih ada, cuma 30 kaler ni secara rasminya telah menjadi main colour kat Asma-Felt-Box,,
>_<

Dan kaler2 lain pun masih available... 

Wassalam....


6 comments:

  1. wah..
    usahawan jaya ni..
    syabas!

    ReplyDelete
  2. wah...semakin berkembang maju tu..hehe gud luck!!!

    P/S: lme x singgah blog ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Tuah: HUhu.. AMIN.... :D

    Hati BAtu: Haha.. Mekasih.. Sy pun nk singgah blog awak skrg.. :)

    ReplyDelete
  4. asma, ade jual felt by meter tak? brp harga utk 1 meter? stok ku mcm dah nak abes. skrg tgh survey2 felt 1m yg harganye cun. =)

    ReplyDelete
  5. Uni: Felt by meter saya jual secara pre-order.. Sebab biasa beli sikit2 modal tak besar... Akhir bulan ni nak order felt lagi..

    Untk pre-order, harganya RM16/meter include postage. Minimum 5 meter (atau 1 meter for each colour tapi total up 5 meter).. Boleh faham ke ayat berbelit saya ni...

    Nanti saya wat 1 entry utk pre-order felt...
    >_<

    ReplyDelete
  6. Buat kerja sambil dengar lagu memang dapat membantu sikit, bagi kak Yati. Tapi tengok lagu juga. Hehhe...
    Selamat ya Asma! :)

    ReplyDelete