Bell @ Loceng @ Kling!

Salam...

Panik! Panik!
Banyak sgt nak wat dalam minggu ni...
15 HP cases, 34HP straps, 6 brooches, 4 pencil boxes, 5 bantal...
Nak separuh hari esok...
Sempat ke siapkan ni, makcik.... T__T

Brooches dah siap, 5HP cases dah otw (tp x siap lg)...
Harap2 sempat la... Wooooo... T___T

Dalam2 panik ni, sempat gak brg baru sampai...
Apa dia... Apa dia...

Kling! Kling! Kling!

LOCENG!!!

Ada 2 saiz tau.....

 Ni saiz kecik sket....
Harganya 15sen sebiji...
RM1.50 sedozen (12biji)

 Yg ni pulak, saiz besar sket..
Harganya 20sen sebiji..
RM2.00/dozen (12biji)

 Ni la perbezaan saiz mereka...

Pendapat saya, utk buat HP strap dan keychain, yg kecik ni lagi sesuai...
Kalo objek yg besar macam car charm tu, loceng besar pun bole...

Tapi saya suka bunyi loceng yg besar ni...
Bunyi dia best dan memikat hati...
Weeeeee................ ^___^

Eh, tunggu sat...
Bukan tu ajer...

Yg kalaer2 pun ada tau..
Cmey tak.. COmey tak..
Memang comey... ^__^
Suka sangat la yg kaler2 ni...

Yang kaler2 ni saiz besar (sama besar ngn yg silver saiz besar)..
Yg kecik dah abes.. Alaa..takbest....

Harganya 25sen
RM2.50 sedozen (12biji)

Okey, nak pos brg jap..
Pastu sambung2 jahet lagi...

Wassalam....


Previous
Next Post »