handmade felt craft supplies Malaysia

03/06/2011

Chirp.. Chirp..

Salam....

Phew....
Menggelabah jugak siapkan rushing order niey...
Rushing2 pun tapi senang ati...
Mana taknyer, asyik menatap baby2 yg comel lotey niey...


Chirp.. Chirp.. Chirp... Mama.. mama.. Betul ke kami comey.... Sayang mama....

Ololololo....
Pandainyer membodek...
Ni sayang lebey ni...
Suka! SUka!... >_<

GAmbar kat atas tu ialah rupa baby2 seme lepas kenyang...
Gemok gedempol semenyer....


Chirp.. Chirp... Mama.. mama.. Kami lapar....

Yang ni pulak gambar depa baru lahir...
Smenyer lapar giler sampai leper haaa badan masing2...
Cian yer, lapar yer....


Dah packing2 n dah pos dah ke Vintage Instinct ptg td...
Dan include satu free gift ni.... @_@


Wooo... Malam td mmg relax giler...
Abeskan masa main game hospital tu dan doodling2 items apa yg nak dijahit utk event nanti...


Pg td dah start potong2 dah... 
Jap lagi nk pi Kemaman, ada kenduri... 
Malam esok ada family dinner dan setiap family kene wat persembahan..
Persembahan ktorg mmg ntah hape2... Tapi kene sporting la...
Dan ptg lusa ada sukaneka family pulak...

Wooo... 
Sgt busy kan cuti sekolah ni...
Bila lagi nak berkumpul ramai2 kalo bukan musim cuti sekolah...
Kan.. Kan...

Wassalam....





4 comments:

  1. comel2nya....

    psstt...event apa lagi yang ada lepas ni :)

    ReplyDelete
  2. HUhu..
    Psstt... Lepas ni event kat PMUzium Negara 10hb ni... Sy tak pi cuma anta brg kat member.. Kuantan ni xde byk event.. T_T

    ReplyDelete
  3. HYE ASMA,saya suka baca kisah asma dgn felt,kadang2 kisah kita sama..saya jgk penah menyewa tapak jualan mcm awak,yg pasti adegan tekan menekan felt buatan kita,soksek2pelanggan msti adakan..sabar jela...janji kita suka apayg kita buat kan...salam perkenalan geng!

    ReplyDelete
  4. SAlam Perkenalan, Wani...
    HUhu.. Mmg macam2 kerenah customer. Tp kalo yg baek tu, mmg baek sgt2...
    Siap promot2 lg gerai kita..
    Mmg sgt seronok...

    Jom, sama2 warnai dunia craft..
    Yippi!! :D

    ReplyDelete