01/06/2011

Entry Pagi2 Buta...

Salam...

Sekarang pukul 5 pagi...
Saya masih menjahit...
Sebenarnya, saya mula menjahit pukul 1 pagi tadi, jadi tak heran la kul 5 pagi masih jahit kan...

Sebab boring sangat sorang2, saya pun amik gambar working station saya ni...


Wah! Apa ni.... 
Working station ke tongkang pecah...
Ayah pun dah banyak kali memberi hint bahawa kawasan ini sangat sepah, tapi malam ni baru saya dapat jawapan bagi hint tersebut.. <---woo sgt lambat pick-up...

Yup.... 
Saya telah diserang penyakit MALAS dan sindrom kali ini ialah malas mengemas...
Sebab tu la dari siang tadi cari pensel tak jumpa2...
LAst2 kidnap pensel Anis (adik bongsu yg berusia 9 tahun) dan dia macam tau2 saya la penculik tu...

Siang tadi saya dah potong 20pcs keychain tapi tak jahit2 lagi...


Tengok, inilah 20pcs keychain tu.. Tak tipu kan...
BAru pukul 1 pagi tadi start jahit dan gambar ni diambil dalam pukul 2.30..
Nama je start jahit, padahal buka FB pastu main game.. Jahitnya takde la laju mana....
Dan loading tenet la ni dah lambat cos dah exceed limit 5GB


Sambil2 jahit, sambil2 main game (actually tunggu loading yg lama sangat)
Ni la game yg saya duk syok sgt maen la ni...
Namanya "Simply Hospital".. Game rawat pesakit... 
CUma covernyer tu cam agak memalukan sket la... Nak2 nurse tu.. Cam ntah hape2 jer...

Okay, nak sambung jahit dah...
Planning nk tdo kul 10 pagi la...
Bole tak....

Wassalam....


5 comments:

  1. hye asma, sy suke working station yg bersepah2...baru ade feel bekerja gitu...lagi bersepah lg best...hihihi..

    ReplyDelete
  2. ladi sepah lagi best...hihi

    kadang2 saya lebih ingatkan lokasi barang bila bersepah, berbanding masa kemas :)

    ReplyDelete
  3. Uni n Ibu MUda: A'ah kan.. Kalo sepah2 tu makin excited wat keje.. Tp bila dah kemas mula la duk pikir, "mana brg aku letak td.. "
    HUhuhu... :DD

    Vintage Instinct : Relax2.. Tu dah sampai dah tu owl gemok... :DDD

    ReplyDelete