Esok ke Shah Alam

Salam...

Esok saya akan bertolak ke Shah Alam...
Sebenarnya tak ready pun..
Produk pun tak banyak... Order pun ada yg tak siap lagi...
Yg dah siap cuma 6 biji keychain dan beberapa biji brooches...

Part paling susah ialah nk design produk khas utk konvo... Saya tak reti... HELP...

Mybe saya akan bawak beberapa craft material utk dijual kat sana.. (kalo sempat packing la..)
Wooo... I am pretty exhausted these few days...
Siapkan order, packing brg, pos brg dan track balik brg yg tak sampai ke owner...
Perghhhhhh.....

Harap2 10 hari di CIAST akan berjalan lancar..
Dan paling penting dapat jenguk pakwe saya kat KL...
HUhuhu...

Wassalam...
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Mama Zara
AUTHOR
30 June 2011 at 15:22 delete

bestnya dapat ber booth :)

Reply
avatar
30 June 2011 at 18:35 delete

HUhu.. NI pun share...
Tp penat gak 10 hari... T__T

Reply
avatar
suria_indah
AUTHOR
1 July 2011 at 00:15 delete

kak..nk join leh x len kali?..heheh...lau kt kl lah..

Reply
avatar
1 July 2011 at 21:37 delete

Ni pun 1st time sy nak join... Kalo kat area KL byk event dorg bat.. Sy duk Kuantan; mmg takde event T__T...

Bole tgk kat Event 7.. Dorg byk conduct event.. :>

Reply
avatar