Excited nak ke Shah Alam, tapi.....

SAlam...

Saya excited giler nak ke Shah ALam...

Tapi....
Nape dari semalam hati saya rasa cam tak tenteram jer...
Rasa mcm saya akan ditimpa malapetaka kat sana..
Rasa macam saya akan meninggalkan KUantan buat selama2nya...

Tak tau kenapa rasa camni...
Bila tgk ibu dan ayah dan adik2 rasa mcm nak nanges..
Macam tak dapat jumpa dorang dah...

Sekarang ni rasa sangat2 berat hati nak ke sana...
Rasa nak cancel pi sana esok...
Awat ek.. Awat saya rasa camni...

Say takde masalah homesick atau takot travel sebab saya sangat biasa travel...
Tapi kenapa hati sangat resah...

Perasaan ni sangat tak best... :(

Wassalam...

Comments

  1. InsyaAllah tak ada apa2..akk doa la byk2 spy dipermudahkan prjalanan esk..sy pn doakan akak slmt pergi n balik.. =)

    ReplyDelete
  2. Mekasih.. Akak pun dah cancel pi pagi tadi..Maybe akan pi Ahad ni kot...
    Tak tau la nape rasa pelik semacam...

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card