PRE-ORDER FELT

Salam....

Felt saya dah nak abes, oleh itu Isnin ni saya nak order lagi...

Jadi kepada anda yang nak saya orderkan sekali felt by meter, boleh la berbuat demikian..
(HAha.. NAmpak sgt tak pandai buat ayat skema.. :P)

Tarikh Next Order: 27June 2011
Masa Next Order: 10.00AM (waktu Malaysia)
Minimum: 5 meter (atau 1 meter for each kaler tapi jumlahnya 5meter)
Harga: RM17.00/meter (include postage)
Masa yang diambil utk felt tu sampai kpd Asma: 2 minggu (14 hari)
Masa yang diambil utk felt tu sampai kpd Anda: Dalam 5 hari selepas felt tu sampai dan selepas pembayaran penuh dibuat (sebab cam byk je nk sorted)
Down payment : 50% dari jumlah belian...

Jika korang cuma nak 1 meter shj, boleh jugak tapi harganya RM16/meter (tak termasuk postage)

Untuk membuat tempahan, sila email saya: asema84@gmail.com


Tarikh akhir bayaran ialah pada 26June 2011 pada pukul 11.59 malam...


Kaler anda boleh tengok carta kat bawah ni...


ataupun carta ni:



Jangan lupa ek...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card