HANDMADE WEDDING PILLOW

SAlam...

Semalam saya tergopoh gapah siapkan bantal kapel utk wedding...
Kerana terlalu laju (konon la... padahal jahit lambat), saya pun dah lupa snap gambo...
Sgt kecewa...

Kalo bantal je mesti asyik2 lupa (yg lain2 pun camtu gak)...

Tetiba customer tu msg cakap dah salah tulis nama...
So, pagi td pi amik semula utk alter nama...
Tghari ni dorg nk shoot ke Melaka dah...

Ni la salah satu dari bantal tu....

Haha.... Watermark ni nampaknya sangat mementingkan diri sendiri...

Maaf, bab2 digital art ni saya memang sangat tak berbakat...
KAlo ada org berjaya crop jugak, tak tau nak cakap la...
Huhuhu...

Wassalam...

P/S: Seperti biasa, sila abaikan backgroud yg bersepah tu...

Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
PinkLuscious
AUTHOR
11 June 2011 at 11:35 delete

1 bantal berape yek sist..?

Reply
avatar
11 June 2011 at 13:34 delete

RM20 je...
RM25 termasuk kos pos (PosLaju)..
^_^

Reply
avatar
11 June 2011 at 22:24 delete

tak perasan pun b/ground tu sepah..kalau tuan kedai tak cakap :P

Reply
avatar
11 June 2011 at 23:42 delete

Dewi: Haha... Tak perasan ek... Adakah kerana terpesona dgn ke"cute"an bantal ni, ataupun meja Dewi pun ala2 sepah cam saya gak.. Kui..kui..kui.. :D

Reply
avatar
mazeermohamad
AUTHOR
13 June 2011 at 00:16 delete

awak, awak dah tukar link dia ke?? saya buat, okay je~ try buat balik..

Reply
avatar
biru pink
AUTHOR
11 December 2012 at 08:47 delete

salam..sis,saya nk pillow 2biji,cmni..tp 1 yg bride n 1 utk groom..pm prce k..

Reply
avatar