handmade felt craft supplies Malaysia

11/06/2011

HANDMADE WEDDING PILLOW

SAlam...

Semalam saya tergopoh gapah siapkan bantal kapel utk wedding...
Kerana terlalu laju (konon la... padahal jahit lambat), saya pun dah lupa snap gambo...
Sgt kecewa...

Kalo bantal je mesti asyik2 lupa (yg lain2 pun camtu gak)...

Tetiba customer tu msg cakap dah salah tulis nama...
So, pagi td pi amik semula utk alter nama...
Tghari ni dorg nk shoot ke Melaka dah...

Ni la salah satu dari bantal tu....

Haha.... Watermark ni nampaknya sangat mementingkan diri sendiri...

Maaf, bab2 digital art ni saya memang sangat tak berbakat...
KAlo ada org berjaya crop jugak, tak tau nak cakap la...
Huhuhu...

Wassalam...

P/S: Seperti biasa, sila abaikan backgroud yg bersepah tu...

6 comments:

  1. RM20 je...
    RM25 termasuk kos pos (PosLaju)..
    ^_^

    ReplyDelete
  2. tak perasan pun b/ground tu sepah..kalau tuan kedai tak cakap :P

    ReplyDelete
  3. Dewi: Haha... Tak perasan ek... Adakah kerana terpesona dgn ke"cute"an bantal ni, ataupun meja Dewi pun ala2 sepah cam saya gak.. Kui..kui..kui.. :D

    ReplyDelete
  4. awak, awak dah tukar link dia ke?? saya buat, okay je~ try buat balik..

    ReplyDelete
  5. salam..sis,saya nk pillow 2biji,cmni..tp 1 yg bride n 1 utk groom..pm prce k..

    ReplyDelete