09/06/2011

Untuk MUZIUM NEGARA

Salam

Semalam tenet selow sgt, arini nk ganti gambar yg sepatutnya masuk ke entry semalam...

Baru2 ni siapkan BULK oder utk dijual kat Muzium Negara esok...
Dan in adalah antara progress 20pcs keychains...
Sebenarnya nak buat 30pcs, tapi tak sempat sbb siapkan order2 lain jugak..

 Potong punyer potong...
Siap pasang sayap lagi...


Pastu masuk bengkel plk...
Nak welding kete2 buatan Malaysia ni...

Akhirnya jadilah ini...


Minta maaf, saya tak pandai menyusun...
Suka membuat lambakan je.. Ngehehehe....

Korang yg berkesempatan jgn lupa turun ke event kat Muzium Negara esok ek...
Dan kalo ternampak items seperti gambar di atas, itu adalah hasil tangan saya tau...
Hemo..hemo...hemo...

Erm...
Skrg nk planning BULK ORDER lain plk...
Tp kene wat bantal dulu... Customer nk 2 biji bantal esok...

CHAIYUK!!

Wassalam....

5 comments:

  1. Hi asma,
    sy dh follow awk...sje singgah...
    hmm mcm mn awk bleh dpt order dr muzium ek?

    http://redmattopstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ashikin: Esok ada event kat sana, so sy anta brg jer... :)

    ReplyDelete