Buttons Star and LOVE

Salam

Huhu.. Akhirnya dapat gak upload gambar...
Tenet slow (dah lebih 5G mmg selow..)

Haritu butang bunga kan; kali ni butang bintang pula...
Depa datang sekali aritu, tapi tak dan nak upload...
HUhuhu....

Jom tengok... :D

 Ni la butang bintang tu...
Ni tgh menyusun nak packing...
Tapi takde kaler pink la.... :(

 Zoom in sket...
Cewah....
HUhuhu....

Dah siap packed dah... (Sebahagian darinya...)
Harganya sama gak cam butang lain...

RM1.50/10biji...


Selain tu packing2 jugak butang yg lain2 ni....


Butang bulat2 ni comel sgt la...
Nak gigit.. Ngap!


Butang LOVE ni pun sampai sekali ngn yg aritu...
^_^

Felt tu masih dlm proses potong memotong...
Utk yg wat pre-order aritu, jap ek..
Dah siap packing nanti saya inform korang...

Wassalam...



Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
art
AUTHOR
14 July 2011 at 13:08 delete

Wuhuuu seronok nye tengok banyak butang. Suke tengok sis berfantasi dengan barang2 sis. Kali ni takde pulak.Hehe.

Reply
avatar
14 July 2011 at 17:24 delete

Huhu...
Kali ni pening dan penat sket...
Tu yg kureng kreatif tu,..
Pasni akan cuba berfantasi lagi..
Ngehehe... :P

Reply
avatar