HP case Macam2 Pesen

Salam...

SAya baru je siap packing2 pre-order felt yg aritu...
Ptg ni nk pos kan...

Kepada anda yang nk wat pre-order felt, next order ialah pada 29 July...
Dan kalo nk kaler2 tertentu yg tak sure kodnya, bole poskan saya sample kaler tu. SAya bole tolong matchkan...

Nak tau harga bole email saya yer...
Sebab saya perasan ada org immitate ape yg saya buat sejak 2 bulan yg lepas...
Lepas saya buat ini, esoknya dia pun buat ini..
Lepas saya buat itu, esoknya pun dia buat itu...

Main2 harga pun iyer jugak...
Adoi.. tak bole ke jadi diri sendiri.... -___-"


Ni adalah bulk order dari adik sepupu saya bulan lepas...
Skrg baru nk upload... 
Jangan esok "dia" upload gambar camni sudah...
Peminat fanatik saya gamaknyer kot.. Hahahahha... :D <--(perasan tahap cipan)..

Ada byk lg ni gambar nak upload, tapi malas...
HUhuhu...

Ok, skrg nak siapkan order adik sepupu saya ni (LAGI)...
Seronok betul buat order students ni sebab kalernyer seme terang dan menceriakan....

Order adik perempuan saya plak terbengkalai...
Dia asyik duk kat meja depan saya ni sambil tgk saya menjaet...
Pastu tanya, "NI yg kawan ANis punyer ke.."
Saya jawab, "Bukan... Ni Kak AImi punyer.."
Dia tanya lgi, "Yg ni pulak..."
SAya jawab lg, "bukan..."
Dia tanya, " yg ni ke yg kawan Anis punyer.."
SAya jawab, "bukan .."

-sejam kemudian-

"Ke yg ni kawan ANis punyer..." tanya ANis..
Saya jawab, "bukan, sayang...." sambil mengelap peluh...

Wassalam....






5 comments:

  1. hihi...letih dah si adik tu menunggu ye....

    ReplyDelete
  2. HUhu.. Tu la pasal.. Tapi dah start buat sket2.. :P

    ReplyDelete
  3. HUhu... Memang sgt bz Ain...
    Kdg2 nk pengsan gak..
    Ngehehehe.. :D

    ReplyDelete