handmade felt craft supplies Malaysia

30/07/2011

HP Strap Bentuk Huruf

Salam...

Pemenang GA masih belom diumumkan lagi...
Sebab saya masih terjah satu satu blog korang...
Walaupun menerjah blog itu bukan satu keperluan; tapi tetap nk jenguk jugak walau memakan masa yg lama (akibat byk keje nk settle..)

Dalam bulan posa ni saya akan umumkan pemenang yer...

Jom tengok gambar2 nak tak...
Nak laaaa....
Yay!

1st time wat HP strap huruf2... 
Seronok gak tgk mereka tergedik2... 
Huhuhu....

Hp strap huruf ni adalah salah satu dpd oder adik sepupu saya..
Order ni dah lama la jugak... 
Ni baru nk show off....

Huhu... 
Tu je la kot...

Wassalam...

P/S: Nmpak sgt takde idea nk update blog... Ngehehehe.. :P




3 comments: