Header Blog Asma-Felt-Box

Salam...

HUhuhuhu...
Pasan tak, sejak semalam cam ada kelainan je kat asma-felt-box blog ni...
Pasan tak.. Pasan tak...

Tak pasan.. Aik...
Ni mesti penat pose ni sampai tak pasan ada mende baru kat blog ni kan...

Nk tgk tak...Kalo nk pi scroll atas jap...
Takpe2... Saya tunggu,...
Pi la...
Lalalalalallalala....

Haaa.. Tak jumpa...
Takkan la...

Rupa dia macam ni... (tgk bawah..)









HUhuhuhuhu....
Ini la header baru blog saya...
Memang sgt "blue"...
Kui..kui..kui...

Mari kita lihat profil orang yang bertanggungjawab menambahkan kebiruan dlm Asma-Felt-Box ni...


 INilah orang yg kami cari..
Cik Nor Anis yg tersangat la kiyutnyer..
Alalala.... Tomey..tomey....

NI adik bongsu saya...
COmelkan.. Muka sebiji saya time kecik2 dulu...
CUma saya tak seputih beliau....

Anis amk masa dekat2 sejam jugak la nk design header blog saya ni...
Mmg sgt kreatif...
Suka! SUka!

ERmmm....
Pasni nak minta design ape plk ea...
(sambil membelai2 janggut yg tak ada..)
Huhuhu...

Wassalam...




Comments

  1. hehe..baru pasan header baru..(^_^)

    ReplyDelete
  2. wow...blue2...i loike...eh..eh???bape umo adik tuh???

    ReplyDelete
  3. Asiah: Huhu.. COmey kan..:D

    Einz: Umo adik sy ni 10 tahun.. Pndai kan.. Sy ni dah tua pun masih tak pndai guna aplikasi lukis2.. T__T

    ReplyDelete
  4. Ooo.. ade header baru upernya..comey secute cik anis.hehe.

    ReplyDelete
  5. Alamak! U-IE... Sy lupa nk poskan adiah awak... Sorry sgt2.. Nnti sy poskan yer...

    (Cakap dlm ati: Camne leh lupa ni.. Semnagat raya punya pasal la ni..)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card