Hilang

Salam....

Woooooo...T___T

Tak tau la nak hangen ke.. Nak sedey ke.. Nak penat ke...

2 parcel yg saya pos kat adik sepupu saya tak sampai2...
Mula2 saya cool je, sebab penah gak sampai lewat seminggu...
Tapi dah lebey dari 2 mggu tak sampai2 apehal...

Trace kat online.... "TIADA"
Tracking number tu seolah2 tak wujud...
WaterPark!!!!

Terus wat report, dan lama la jugak, baru dapat sebiji...
Tu pun dorang kata tertinggal dan slipnyer dah ilang...
Saya pun pos la sekali lg... (tp xyah byr..)
Dah selamat sampai...

Sebiji lagi ni tak sampai2 smpai skrg...
Saya pun tak larat dah nk komplen kat kaunter yg semenye muka masam macam haper jer...

Tetiba pagi ni saya dapat komplen...
Satu lagi parcel tak sampai...
Adoiiiiiii.................!!!
TAkkan la......

Trace kat online... "TIADA"!!

Waaaaaaaaa .... Apa ni!!!

BAru teringat, ni brg yg dipos pada hari yg sama ngn yg parcel adik sepupu saya ni...
Apa kejadahnya ini semua!!

Saya pun pi la buat laporan sekali lg....
Kali ni tak larat dah nak marah....
Cam biasa la dorang cakap, "Ok, kami akan maklumkan dalam tempoh tiga hari bekerja.."

Ye la.. Ye la..
Parcel dulu pun tak sampai2...

Katanya sebab hari tu budak baru yg handle dn silap buat...
Tak tau la...
Itu bukan masalah aku...
NI customer aku ni tak dapat brg nk wat camne ni...

HAdoiiii!!

Bole tak nak pengsan jap....
XP

Wassalam....


Comments

  1. samalah, kami pun perna kena dulu... budak office barang dia dari sabah, tak tahu mana pergi. lagi sedehh...

    ReplyDelete
  2. pernah jugak alami sekali, tp mls nk follow up...sudahnya biarkan begitu je...huhu

    ReplyDelete
  3. Dah... Last2 dapat tak brg tu,...

    ReplyDelete
  4. Kwn sy pn pernah kena, cian weii.Yg tak best is org kat kaunter tu muka cam **** je bila nak report brg ilang..Huhu..At least senyum la br tenang sikit hati customer yang resah gelisah.

    ReplyDelete
  5. Mmg.. Org kaunter tu mana ada yg muka tak mcm ****... Bukan kite minta duit raya pun nk tarik muka gitu...

    Sabar je la... Tak pasal2 jadi mangsa... :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card