"My Little Secret" revealed...

Salam....

Erm....
Tau tak.. Tau tak...

Semalam saya tak tido... Tak tau la kenapa sejak kecik lg, stiap kali malam jer mesti tiba2 mata saya jadi bersinar2 macam "Inner Shine" dan otak saya sangat creative dan produktif... Serta otot2 pun sgt cergas macam minum Milo...

Tapi bila pagi jer (dan siang) mata saya jadi kuyu dan otak cam jammed. Pantang nampak lantai je mesti nak baring dan golek2...

Ibu selalu tegur suruh tdo malam (sejak kecik lg)... Tapi bila masuk tdo, mata ni terkebil2 tgk kipas pusing..
Pastu tetiba ada idea dan terus tulis2 dlm buku nota yg mmg dah tersedia kat bawah bantal..
Time skolah dulu saya suka tulis novel; sebab terpengaruh dgn karya Ahadiat Akashah...
Rasanya dah berbuku2 dah tulis novel tu, dan semuanya karya di waktu tgh malam...
Mana ntah buku tu kini....

Dan sampai la sekarang, walau saya cuba utk ubah my biological clock ni, tapi mmg gagal...
Mungkin inilah sebab utama saya tak suka keja, sebab kene pi keja pagi dan balik ptg; walhal waktu siang tu ialah waktu saya tdo...

Skrg bru faham kenapa saya suka burung antu...

Kenapa saya suka merepek....

Back to the story yg saya nk citer tadi...

Malam td saya tak tdo, sebab kononnya nk wat continue Projek Raya 2011 ni..
Tapi saya tidak berbuat demikian...

Abes tu apa yg saya buat pagi2 buta ni...
Cer tgh bawah tuuu....


Tada...... >_<

Cuba teka.. Cuba teka...
Gambar apa niey...
Kalo nk tau, klik la kat gambo niey.. ;0) <---(bangga giler)

Ha... Ini la virtual shop sy yg baru...
Tak tau la apa kelebihan kalo nk dibandaningkn dgn guna blog...
Tp maybe dpt memudahkan korang nk view.. (maybe la..)

Huhu...
Ada sket lagi nk add... Esok2 la pulak add...
Nk siapkan ni pun duk poning kopala gak eh,...

Okay, saya nak sambung Projek Raya 2011..
InsyaAllah akan dilancarkan pada 15hb Ogos 2011...
AMin....

Wassalam....


4 comments:

  1. Eee comeynye..
    Insya Allah ade rezeki sy nak borong kt akak ye:)

    ReplyDelete
  2. Huhu...
    Mekasih Walnut..
    Mai la borong ramai2.. >_<

    ReplyDelete
  3. sudah ada kemajuan, teruskan lagi usaha.. :)

    ReplyDelete