14/09/2011

Mini Felt Pack

Salam...

Dah jarang post pasal order customer dan ready made items...
Sebabnya malas nak show-off..
Nak2 bila terserempak design yg sama (yg saya reka) kat blog org lain yg dijahit oleh org lain dan state kat bawah tu, "for sale"...
Pergh.. Sentap siot!!

Tapi memandangkan saya tak register it as my pattern..
Dan mengikot akta yg berkaitan ngn internet, setiap gambar, atau cerita, atau apa2 hasil artistik, karya dan sebagainya yg dipublish kat internet (tanpa register n trademark) maka hasil artistik dan karya itu boleh digunakan oleh sesiapa saja tanpa perlu minta izin dari tuannya...

Penah baca hal ni kat suratkabar aritu..
Tapi tak tau la kot2 ada akta baru yg digubal...
Malas nak cari....

Yg saya tau bile design kita ditiru dan dijual pulak; memang sentap abes!
Paling best jual murah2 plk tu....
Sabar je la...
Tapi org yg tak kreatif ni tak perlu la diamik port sangat..
Customer akhirnya dapat menilai sejauh mana ketelitian dan kasih sayang yg dicurahkan ke atas setiap produk yg dihasilkan... Nama pun handmade kan... (Perghh... ayat.. :P)

Ok, cam biasa la kalo post kat Asma-Felt-Box ni; mukadimah mesti nk panjang lebar...
Tapi yg nk diceritakan sebenarnya mende lain...

Kali ni saya nk memperkenalkan Mini Felt Pack; ataupun Felt Pack versi Kecik...

Inilah rupa mereka..

MINI FELT PACK ini mengandungi...
Polyester Felt 30 Kaler
Setiap satu saiznya memang kecik iaitu 11.5x12.5 (alamak ai.. Keciknyer..)
HArganya  RM12 setiap pack tidak termasuk postage...

Ini ialah mereka bila amik gambar guna flash..

Mengapakah mereka muncul...

Mereka muncul akibat dari beberapa customer yg request kerana:
1. Nk tgk dulu qualiti felt ni. Nak beli pack besar, takot nnti tak sesuai, tak guna plk.
2. Baru belajar wat felt craft dan nk byk kaler.
3. Nak budget...

Oleh itu, saya dengan kembang ati menyediakan Mini Felt Pack ni utk anda yg memerlukannya...
Sila la email utk order. yer...

Mekasih korang.. ^_^

Wassalam...


14 comments:

  1. wii..cutenyeer..new template erk.kawaiii(^.^)

    P.s : Same lh kite, selalunya kl design yg best2, i jual offline je kt kedai so tak adelah sakit hati kl terkena kes design kena ciplak..hehe. Fighting Asma♥

    ReplyDelete
  2. u-ie: Huhu. NI template kat blogger je ni.. Bg ceria sket... Sama la.. Yg unik2 sy jual offline.. Tak sanggup dh sentap lg sekali...:(

    Uni: ukuran tu dlm cm... :)

    ReplyDelete
  3. Salam, Saya nak tanya, kalau saya order barang, bilakah akan diposkan? Saya minat pada felt polyester tu..

    ReplyDelete
  4. Ms Rainna: Ya ni polyester felt

    Tie: Pos dibuat setiap Isnin, Rabu dan JUmaat. Sy guna Poslaju dan biasanya esok hari dah sampai.. Brg akan dipos selepas pembayaran dibuat.
    :)

    ReplyDelete
  5. sis,ada lagi x nie?sy nie bru nk blajar..=)

    ReplyDelete
  6. salam sis..ada lg x nie?sy bru nk blajar..=)

    ReplyDelete
  7. sis,ada lagi x nie?sy nie bru nk blajar..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni cuma tinngal 20 kaler je... Stok baru belom sampai.. KAlo nak campur2 kaler bole la.. :>

      Delete
  8. sis, ada lg x yg nieh? maw order...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...
      Harganya RM10 je..Tak termasuk pos... :>

      Kalo nak isi borang tau.. nnti sy reply jumlah dan ni akaun... ;)

      Delete