Pejabat Pos.. Wait 4 Me,,,,!

Salam...

Baru perasan, entry blog ni lately terlalu banyak perkataan..
Dan tak seperti 22 tahun hingga 5 tahun lepas, kini saya sudah tidak begitu gemar perkataan...
Tp nmpaknya perkataan masih lagi menggemari saya...

Baik la, entry ni takmo byk sgt perkataan...


Ni ialah parcel yg sy packed malam tadi...
Yg bunga coklat itu ialah beg raya saya... :D


Dan sekarang saya nk poskan....

Baik la pejabat pos... I'm on my way...
Weeeeeee.....


Wassalam...

P/S: Is this what we called as a cheat post.. :/


Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Myranur
AUTHOR
7 October 2011 at 12:05 delete

slm....nk tnya, pos parcel ni mahal x kalau nak dibanding dgn pos laju biasa? cthnya...berat dlm 500gm, yg mana lg murah ye?

Reply
avatar
7 October 2011 at 12:38 delete

Salam...
Sy guna poslaju...
Kalo parcel biasa RM8.00 smpai 2kg kot.. Tp kene masukkan dlm kotak.. Kat Post Office ada jual kotak, t bole gak guna kotak sndri... Harap info ni membantu.. :>

Reply
avatar
Myranur
AUTHOR
7 October 2011 at 19:56 delete

Mcm yg asma guna bungkusan kat ats tu cmn ek?? sbb sy x penah guna bungkusan cam kat ats tu...hope blh info lg psl nie..;)

Reply
avatar
7 October 2011 at 21:38 delete

Bungkusan tu leh minta kat post office.. Kat kaunter tu... :>

Reply
avatar
Myranur
AUTHOR
8 October 2011 at 11:04 delete

oh....yeke? huhu...trima kasih byk ye...=)

Reply
avatar
16 October 2011 at 13:33 delete

Salam Asmah,

singgah blog Awin jap amik award :)

http://awokskitercraft.blogspot.com/2011/10/yeay-dapat-award.html

Reply
avatar