30/03/2011

Surat Minta Maaf

Salam....

Tau tak, kunci kedai saya dah hilang....
Dah cari merata2 tak jumpa...

Minta kat owner, baru mlm td dapat....
Pagi tadi buka2, tgk dah salah kunci....
Waaaaaaaaa..... T____T

Tggu owner abes keje nnti baru dapat la gamaknyer....

Mlm karang la baru bole amik sumer brg dan terpaksa pos pagi esok....

Woooooo.....
Minta maaf semua......

T_____T

Wassalam.....

PS: Takleh tampal gambar sbb tenet very slowmo.....

29/03/2011

Interview Ngan Harian Metro....

Salam....

Huhu....
Tau tak, tadi Encik Radzi dan En. Rosli dari Harian Metro datang umah n interview pasal my felt craft ni...
Suka sangat2 tau...
Tapi panik jugak la....

Sebenarnya nk interview kat kedai, tapi semalam kunci kedai dah hilang....
Arini minta kunci baru dari owner, tapi malam nanti baru dapat...

Hm....
Sebenarnya takmo update blog sbb ada byk sgt que order...
Kalo ada oder baru lagi, saya susah nk tolak sebab mmg jenis baek ati kot... (waaa.. perasan..)

Skrg masih lagi pulun menyiapkan order...
Ada order yg dah siap, tapi belom pos sbb nk poskan sekali nanti...

Korang jaga diri baek2 yer...
Dan Happy Crafting.... >___<

Wassalam....

21/03/2011

Bantal Couple Lagi....

Salam...

Sebenarnya saya tak buat bantal...
Cuma buat by request jer....
Ni pun request dari customer jugak...
Dengan decoration ciptaan mereka sendiri....


Ini bantal milik pasangan Daus dan Aten...


NI pulak Wawa n Syam punyer...
Comey tak....

Ni pn order lama gak...
Order awal bulan lepas dari students KPTM...
Hm... Mmg sy ni species malas nk upload photo kan...

Sedikit geram sbb tak dapat feedback dari Post Office...
Kpd CT, Fiza n Ira, kalo belomk dapat sila inform sy...
Sy bg korang yg laen je la...
Duk menunggu je.. jenuh gak...

Wassalam...


15/03/2011

HP Pouch Rekaan Ibu....

Salam...


Kali ni design HP pouch ni laen sket...
Sebabnyer...
Ni mak saya yg design kan...
So stylenyer laen la sket....




Gambor belon2...
Siap letak reben lagi....



Aik, ni cam style sy jer ni...
Letak butang2...



Bahagian dalamnyer..
Tetap double layer...

Dan saya pun dah update semula que order dari korang...
Leh tgk senarai kat sebelah kiri ni...
Jika ada antara korg yg dh wat order, tapi namanya tak letak, sila inbox sy semula..
Takot2 tertinggal...

Dan kpd Fiza, CT n Ira... saya masih belom dpt feedback dari Post Office...
Jika mmg tak ditemui smpai sudah... saya akan gantikan ngn yg baru...
Sorry sgt2...
Dah la korg dh lama tggu...

Wassalam....



13/03/2011

Ribit! Ribit!

Salam...

Ribit... ribit....
Aik, bunyi aper tu...

Oooo... si katak...
Alalala... Comeynyer senyum....

HP pouch gambo katak senyum....
Ha... Ape senyum2 ni....

Aik, merajuk plk dia...
Tak tau.. tak tau... 
Tak pandai pujuk....

Camni la rupa bahagian dalamnya...
Camni je la yg termampu buat...
Huhuhu...

Wassalam...

11/03/2011

Double Cube Car Charm

Salam...

Jom tgk lagi order Lyana....
Ni car charm doble dice....

Lyana nk bentuk cube tp takmo dice...
Rasanya Lyana suka pink, so sy tepek la pink byk2...
Naseb baek Lyana suka...

Mekasih Lyana... >_<

Wassalam....

10/03/2011

Craft Room Ideas

Salam...

Mlm td sy takleh tdo, jadi saya godek2 idea utk decorate workshop saya tu...
Ni antara yg saya suka la...


Papan2 yg lekat kat dinding tu idea Dayang...
Tp seriously ia jadi sgt kemas... Betul2 suka la...
Dan buletin board kat tepi tu dh lama sgt sy nak... 
Cuma tgh berkira2 nk guna softboard ke, atau magnetic whiteboard...
Suka bilik yg simple n comel camni....


Terpikat kat perkataan CREATE tu...
Igt nk guna idea ni utk tulis ASMA FELT BOX kat dinding workshop...
WooHooo.... Tak sabarnyer.....

Tp storagenyer tak sesuai ngn saya sbb sy tak suka simpan2 n kemas2 barang...
Saya wat keja dlm sepah baru gembira...
HUhuhu....


Nampak tak papan yg disumbat bawah papan tu dan dijadikan tempat letak reben...
dan gantung ape2 yg patot.... 
That's a good idea as well...


Itu la idea asal saya...
Papan yg kaler putih yg melekat di dinding tu kan...
Ini la yg saya nak sangat2...tapi tak tau apa nama papan tu dan kat mana nk beli... T_T
Dan yg pling best ialah container kat bawah meja tu...
Working table sy jenis yg terdedah n kadang2 segan plk bile org lalu nmpak saya duduk dgn sungguh kurang sopan...
So letak container (atau laci) kat abawah tu is such a brilliant idea!


I think the most simplest way to get organized...
Table, softboard dan kabinet yg byk compartment...
Very simple n practical...
Mybe this is the most practical decoration for craft room...

What do you think....



09/03/2011

Keychain Kereta Pinky

Salam...

Keychain kereta...
Order dari Lyana juga....


Sambung jahit....

Wassalam....

P/S: Waaa... pendeknyer entry... Huhu...

07/03/2011

Broadband case - Selipar Jepun

Salam...

Nak upload ni...
Ushar2 la yer...
Huhu.....

Broadband case bentuk selipar Jepun

Special request from Lyana...
Lyana nk kaler merah cili...

Hope u like it...
n_n

Rupanya byk lagi yg saya tak amik gmbar tapi dah pun terjual...
Cam sayang la plk...

Wassalam....


01/03/2011

Pinky Pendrive Case...

Salam....

Pendrive case...
Order dari Lyana...

Yg sy buatkan utknya sebelom ni ketat sgt....
Sorry yer Lyana...
Pasni saya akan hati2....

 Wow.. Pink nyer...

Ha... That's better...

Wassalam....