BUTTONS RESTOCKED!

Salam...

Phew... Leganya...
Parcel yg ditunggu dah sampai... YAY!!!


Ni seme dah restocked:
EYES 8mm     

Yg ni dah sampai dah aritu:

Yg ni pulak dah nak abes :(

Malam ni nak order yang baru...
Selalu macam ni...
Order serentak sekaligus, mula la abes sekaligus dan poket pun kontang sekaligus...
Hahaha...<--- (T__T)

Meja display ni pun dah penuh sgt ngn barang...
Tak best la... 
Suka yg lapang2...

Oleh itu saya dah tukar (lagi). Dari simpan butang dalam balang (seperti sebelom), saya tukar kepada container yg lebih leper...


Camni...
Alaaa... Patutnya letak gambar sebelom dan selepas...
Baru nampak kan...?
Erm... stok button bintang pun saya kene beli gak ni...


Ni pulak shoot dari posisi yg berbeza...
Huhuhuhuhu.....

Lapar la...
Nk pi makan jap...

Tata... ^_^

Wassalam...



2 comments:

  1. Bestnya tgk tempat org kemas jer.... teratur jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu...
      Kemas ni kejap jer Syaaz..
      5 minit kemudian sepah balik.. :P

      (kemas sbb nk amik gmbo.. syyhhh...)

      Delete