Cute Felt HP Straps - in progress

Salam...

Phew...
Bulk order dah selamat dipos semalam...
200pcs HP straps utk jualan hari sukan sekolah..
Tak pasti plk bila hari sukan tu sbb x lama lg nk pose kan...

Jom tengok work in progress sepanjang seminggu menyiapkan mereka.. ^_^

Mula2 buat Love Angle..



Pastu wat Happy Star Felt

Yellow Happy Star is my fevret  >_<

Pink is not my fevret tapi bole tahan la...

Ni Happy Star kaler oren...

Erm...
Dah siap Happy Star Felt, pastu nak wat ape plk ek...


Asma: Ei? Domo-kun desu neh?
Domo-Kun : Arrrr...

Huhuhuhu...
Felt Domo-Kun...
Seksa gak nak memotong giginya tu... T___T

Pas abes giginya saya potong lalu buat owl plk...
Yay!

 Amboi... Berkaca2 sungguh mata deme...

Haaa...  Ni lagi nak goda aku...
Kuchi2.... >_<

Pastu ada wat 2 lagi tau...
Strawberry dan Raksasa Pacman...
Tp lupa amik gambar sebab buat cepat2..
Huhuhu...

Pasni leh tunjuk hasil akhirnya ek...
Bye2...

Wassalam.... 




Comments

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card