Felt Lembut Gebu...

Salam...

Korang, acrylic felt 25 kaler dah abes tau..
Yg 21 kaler pun dh abes...

Tinggal 18 kaler je... Dibawah ni ialah acrylci felt yg tinggal

Felt yg saya potong bbrp hari  lepas...

Acrylic felt 10 kaler harganya RM17..
Korang pilih la antara kaler kat atas ni...

Stok baru akan smpai dalam 2 minggu lagi ek...

Pastu sambil kemas2 tu sempat pulak packing mini felt pack ni...

Mini felt pack 30 kaler

Tapi sempat buat 3 pek je pastu terus malas..
Hohohoho...

K, nak pos barang jap...
Pastu siapkan bulk order. Nak kene pos esok...

Tata....

Wassalam...



Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card