R3: Mini Owl Plushie

Salam...

Woooo...
Baru je pikir nak wat GA malam tadi, tiba2 ramai crafter wat GA at the same time...
What happen? Adakah para crafter mempunyai gerak hati yang sama...
Huhuhu.. Sukanya! ^^
Rasa cam tak kesorangan di dunia ni.. Chewah!

Wokep. projek yg ke-3 ialah....

Mini Owl Plushie...

Jangan terpedaya ek...
Plushie ni kecik je...
23x25cm jer tau...

Haritu dah kene marah sbb dia igt besar dan cakap terpedaya dgn gambar tu...
Walhal dah terang tulis 23x25cm...

Tapi kan ada slek sket la... 
Telinga dia tu kan... Ya, itu telinga la...
Tapi nampak cam tanduk kan... :(

Erm... sangat2 tak gembira...
Sebenarnya nak wat 2 biji tapi bila dah jadi tanduk, terus malas nak wat yg ke-2...
Kene alter telinga tu bg nampak cam telinga...
Hadoi..... <--(malas la tu...)
Huhuhu...

Harga : RM25 include postage...

Utk pengetahuan korang, inilah hadiah GA utk kali ini.
Tapi GA ni bukan utk blogger la.. Sorry...
Hanya khas utk Facebooker je...

Aa? Korang ada Facebook?
Apa lagi... Moh guling2 ke ------> SINI!!

Wassalam...



Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card