R5: Felt Phone Case versi Happy Star

Salam....

Semalam dalam kul 4 saya pi kedai kek sebab nak gantikan kek ayah semalam...
Tapi....
Kedai kek tutup... Waaaaa T____T...

Semalam lps settle seme keje kat bandar, baru singgah kedai kek yg terletak di pinggir bandar...
Tak sangka pula depa tutup...
Ape la...
Nak masuk bandar balik?
Wooo... Tak sanggup..
Dah pukul 5 dah n belom start masak lagi..
Takmo la menempuhi jam... A big NO...

Oleh itu ayah tak dapat la makan kek tahun ni...
Maafkan saya, ayah.... :(

Okay... Projek ke-5.. Walaupun kesuntukan masa namun perjuangan tetap diteruskan...
Woahhh!!

Ape ni...? Phone casing lagi....?

Ya, phone casing atau nama penuhnya:
Handmade Felt Phone Case versi Happy Star

Ntah kenapa saya addicted nak wat phone casing ni...
Maybe dah lama tak buat kot..
Huhuhuhu....

Yg ni kakak sulung...
border itam dan butang kat depan...

Tengok, ada dua layer...

Ini kakak no.2
Border pink pucat
Aik, takde butang ke...?

Eh, ada pun... Kat belakang rupanya....

Pun 2 layer....

Ni adik bongsu....
Border kuning dan butang bintang kat depan...

Dan berkongsi genetik yg sama iaitu 2 layer.. (huhuhu)

Kenapa buat lain2...
Kenapa tak buat sama macam anak ayam semalam...?

Sebab saje je nk bg DNA berbeza kat depa...
Huhuhu....

Harga cam biasa RM12.00
Pos RM3.00

Okay... Nak pi pos brg jap...
Pastu nak restock brg kat kedai Indera Mahkota tu..

Owh, lupa pulak...
Saya masih letak brg kat kedai tu..
Jadi sesapa yg duk Kuantan bole la dapatkan Felt dan Craft Supply kat A12, Junggle Foodcourt Indera Mahkota.
Harga tak sama macam dalam blog ek... Harga blog hanya utk jualan secara online...
Mekasih krn memehami... :)

K, pi dulu ek..
Babai...

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card